Компанія Foxboro представила новий Витратомір Коріоліса CFS25 01/06

Компанія Foxboro представила новий, удосконалений витратомір коріоліса, пропонуючи високу точність, надійність, гнучкість установки та продуктивність. Він працює з масовим передавачем CFT51 Коріоліса з перетворювачем Foxboro масової витрати і щільності Meter.

Забезпечуючи прямі вимірювання як масової витрати і щільності, то CFS25 приєднується до сімейства витратних трубок, забезпечують високу точність і усувають проблеми кількох результатів вимірювання, характерні для об'ємних витратомірів. Використання цифрової обробки сигналу (DSP), CFT51 підвищує продуктивність витратоміра, зокрема, під час двофазного потоку, часткових порожніх труб і дозування від порожніх операцій.

Інші удосконалення конструкції в CFS25 включають комп'ютерне моделювання, віддаленого зв'язку, автоматизованих виробничих процесів, виготовлення і випробування, за даними компанії. Цей витратомір не чутливий до різних умов процесу. На додаток до точного виміру рідини, він також може бути використаний в процесах залученого повітря, неньютоновскіх рідин, в'язких і абразивних рідин, суспензій і газів.